Zvitki s tunino in paprikami
SESTAVINE
za 4 osebe
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160 g
2 rdeči papriki
2 rumeni papriki
2 fileja inčuna v olju
1 čajna žlička kaper
50 g majoneze
nekaj listov solate
malo olja
sol
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160 g
2 rdeči papriki
2 rumeni papriki
2 fileja inčuna v olju
1 čajna žlička kaper
50 g majoneze
nekaj listov solate
malo olja
sol
Stampa Ricetta
1. Pečico segrejte na 200⁰C, nato vanjo položite pladenj s paprikami. Pecite približno 30 minut in med tem občasno obrnite. Vzemite iz pečice, ko koža malo počrni in se naredijo mehurčki.
2. Na drobno sesekljajte odcejeno tunino, kapre in fileja inčunov ter vse skupaj zmešajte z majonezo.
3. Pečenim paprikam odstranite peclje, olupite jih ter vsako narežite na štiri trakove.
4. Trakove paprik napolnite z malo nadeva in jih nato zvijte v zvitke. Na krožnik položite po dva zvitka, dopolnite z nekaj listi solate, začinite z malo olja ter postrezite.