Zvitki iz popečenih jajčevcev s tunino in rukolo
SESTAVINE
za 4 osebe
3 rezine na žaru popečenih jajčevcev / na osebo
100 g Rio Mare tunine v naravnem soku, odcejene
nekaj datljevih paradižnikov
40 g nežnih lističev rukole
10 g ekstra deviškega oljčnega olja
1 sveža mlada čebula
sol
poper
3 rezine na žaru popečenih jajčevcev / na osebo
100 g Rio Mare tunine v naravnem soku, odcejene
nekaj datljevih paradižnikov
40 g nežnih lističev rukole
10 g ekstra deviškega oljčnega olja
1 sveža mlada čebula
sol
poper
Stampa Ricetta
1. Paradižnik razrežite na četrtine in sesekljajte nekaj lističev rukole. Mlado čebulo operite in narežite na tanke rezine.
2. Paradižnik zmešajte s tunino in mlado čebulo ter zabelite s soljo in poprom. Na vsako rezino jajčevca položite žličko mešanice. Na vrh položite še majhen šopek rukole in jajčevec zvijte, da dobite zvitek.
3. Zvitke razporedite po krožniku. Sesekljano rukolo zmešajte z oljem in prelijte po zvitkih.