Zapečeni topli tortiljini zvitki s solato, skušo in zeleno pomako


SESTAVINE
za 2-3 osebe
2 x Fileji skuše v omaki Messicana
4-6 manjših koruznih ali pšeničnih tortilj
150 ml kisle smetane
6 manjših kislih kumaric
3 vejice peteršilja
3-4 listi hrustljave solate ali dve pesti sveže špinače
1 polna pest naribanega sira
sol po okusu
2 x Fileji skuše v omaki Messicana
4-6 manjših koruznih ali pšeničnih tortilj
150 ml kisle smetane
6 manjših kislih kumaric
3 vejice peteršilja
3-4 listi hrustljave solate ali dve pesti sveže špinače
1 polna pest naribanega sira
sol po okusu
Stampa Ricetta

1. Kumarico, ščepec soli in peteršilj, ter žlico kisle smetane zmiksamo do finega. V zmes počasi z žlico vmešamo preostalo smetano.
2. Tortilje potresemo s sirom, dodamo skušo in špinačo, ob robovih zapognemo in zvijemo. Na olju jih zapečemo da ostanejo zaprte.
3. Postrežemo jih zraven zelene pomake.
Zapečeni topli tortiljini zvitki s špinačo, skušo in zeleno pomako so super ideja za malce drugačno kosilo, ali ideja za zabave, druženja, goste.. nad njimi ne bo nihče ostal ravnodušen.