Tunina z grahom in dušenimi šampinjoni


SESTAVINE
za 4 osebe
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 160 g
sredica zelene solate
10 g posušenih jurčkov
300 g sveže oluščenega graha
1/2 čebule
40 ml ekstra deviškega oljčnega olja
sol
poper
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 160 g
sredica zelene solate
10 g posušenih jurčkov
300 g sveže oluščenega graha
1/2 čebule
40 ml ekstra deviškega oljčnega olja
sol
poper
Stampa Ricetta

1. Gobe namočite v topli vodi, sesekljate čebulo in narežite solato na rezine.
2. V ponvi popražite čebulo na malo olja, dodajte grah, posolite in dodajte namočene gobe in vodo v kateri so se namakale. Kuhajte približno 15 minut in nato dodajte solato.
3. Začinite s soljo in poprom ter kuhajte še 5 minut.
4. Odcedite tunino in postrezite s toplim grahom in gobami.