Tunina v naravnem soku s solato iz pomaranč in rdeče čebule
SESTAVINE
za 4 osebe
100 g Rio Mare tunine v naravnem soku, odcejene
1 pomaranča
1/4 rdeče čebule
5 ml ekstra deviškega oljčnega olja
malo divjega koromača
sol
poper
100 g Rio Mare tunine v naravnem soku, odcejene
1 pomaranča
1/4 rdeče čebule
5 ml ekstra deviškega oljčnega olja
malo divjega koromača
sol
poper
Stampa Ricetta
1. Olupite pomarančo in odstranite belo kožico. Razdelite jo na krhlje in tudi s teh olupite kožico. Pomarančo lupite nad skledo, da se ohrani sok, ki bi med lupljenjem lahko odtekel.
2. V skledi zmešajte pomarančo, pomarančni sok, olje, sesekljan koromač, na drobno narezano čebulo in vse začinite s soljo in poprom.
3. Tunino porazdelite po krožniku, prelijte jo s pomarančnim prelivom in takoj postrezite.