Tunina s solato iz drobnega belega fižola z origanom


SESTAVINE
za 4 osebe
2 konzervi Rio Mare tunine v naravnem soku 160 g
100 g špinače za solato
250 g kuhanega drobnega belega fižola
1/2 sesekljane rdeče čebule
2 zrela paradižnika
svež origano
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
poper
sol
2 konzervi Rio Mare tunine v naravnem soku 160 g
100 g špinače za solato
250 g kuhanega drobnega belega fižola
1/2 sesekljane rdeče čebule
2 zrela paradižnika
svež origano
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
poper
sol
Stampa Ricetta

1. Paradižnik narežite na manjše kocke. V ponvi na olju popražite čebulo, dodajte narezan paradižnik, drobni beli fižol in origano. Kuhajte približno eno minuto in začinite s sveže mletim poprom.
2. Odstranite z ognja, dodajte špinačo in premešajte.
3. Odcedite tunino in jo postrezite s pripravljeno solato.