Testeninska solata s tunino in avokadom na mehiški način


SESTAVINE
za 2-3 osebe
2 konzervi Rio Mare Insalatissime Messicana-Pikant 160 g
200 g oriket
1 avokado
2 žlici kisle smetane
3–4 žlice jogurta
1 žlica albuminske ali navadne fine skute
1 pest sveže špinače
1/3 čajne žličke soli
2 konzervi Rio Mare Insalatissime Messicana-Pikant 160 g
200 g oriket
1 avokado
2 žlici kisle smetane
3–4 žlice jogurta
1 žlica albuminske ali navadne fine skute
1 pest sveže špinače
1/3 čajne žličke soli
Stampa Ricetta

1. Orikete skuhamo v soljenem kropu. Avokado, špinačo, skuto, jogurt, kislo smetano in sol zmiksamo, da nastane gladka gosta omaka.
2. Kuhane orikete malo ohladimo, prelijemo z zeleno omako in premešamo. Serviramo na solatni krožnik in po vrhu razporedimo Rio Mare Insalatissime Messicana.