Tacosi z Insalatissime Messicana-Pikant in guacamole

SESTAVINE

za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Messicana-Pikant
4 koruzni tacosi
1 avokado
1 paradižnik
½ čebule
1 limeta
1 čajna žlička morske soli
sveže mleti poper
ščepec pekoče paprike v prahu
pol glave zelene solate
ekstra deviško oljčno olje

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Insalatissime Messicana – Pikant

ODKRIJTE VEČ

    1. Omaka guacamole: Zrežemo čebulo in jo za 10 minut damo v vodo, ki smo ji dodali sol in kis. Olupimo avokado, ga razpolovimo, odstranimo koščico in pretlačimo zmes z vilico. Avokadu dodamo sesekljan paradižnik brez semen, limetin sok, sesekljano čebulo, sol, žlico olja, črni poper in feferon.

    2. Operemo solato, jo osušimo in razrežemo na dolge, tanke trakove (chiffonade). Začinimo jo z ekstra deviškim oljčnim oljem in soljo.

Najbolj priljubljeni recepti