Srčkan toast za zajtrk


SESTAVINE
za 2 osebi
1–2 žlici Rio Mare Paté tuninega namaza s papriko in Rio Mare Paté namaza z lososom
1 žlica olja
4 rezine kamutovega toasta (ali drugega po želji)
1 jajce
½ avokada
ščepec soli in popra
1–2 žlici Rio Mare Paté tuninega namaza s papriko in Rio Mare Paté namaza z lososom
1 žlica olja
4 rezine kamutovega toasta (ali drugega po želji)
1 jajce
½ avokada
ščepec soli in popra
Stampa Ricetta

1. Iz dveh kosov toasta izrežemo srčke z modelčkom za piškote.
2. V ponvi segrejemo olje. Na njem popečemo oba spodnja dela toasta, ki sta neizrezana. Popečemo ju na obeh straneh in nato premažemo z Rio Mare Paté namazi.
3. Nato popečemo zgornja dela toasta s srčkom, ju obrnemo okrog in na sredino enega dodamo jajce, ki ga solimo, v drugega pa damo začinjen avokado.
4. Toasta s srčkom dodamo na vrh toastov, namazanih s Patéjem. Takoj postrežemo.