Skušin sataraš z jajcem


SESTAVINE
za 2 osebi
2 x Fileji skuše Rio Mare v omaki Siciliana
1 rdeča ali navadna čebula
1 večja zelena paprika
1 večji svež paradižnik
ščepec peteršilja
sol in poper po okusu
3-4 jajca
kruh
2 x Fileji skuše Rio Mare v omaki Siciliana
1 rdeča ali navadna čebula
1 večja zelena paprika
1 večji svež paradižnik
ščepec peteršilja
sol in poper po okusu
3-4 jajca
kruh
Stampa Ricetta

1. Mladi krompir skuhamo do mehkega. Zadnjih 5 minut dodamo v vrelo vodo še šparglje. Jajce prav tako skuhamo do mehkega. Vse sestavine za polivko fino zmiksamo.
2. Na solatni krožnik dodamo topel razpolovljen krompir z lupino in grobo narezane šparglje. Čez sestavine dodamo tunino in drobno narezano čebulo na polovične kolobarje.
3. Na vrh dodamo razpolovljeno mehko kuhano jajce, ga posolimo in popopramo. Solato prelijemo z drobnjakovo polivko.
Dober tek!