Skuša z zelenjavo na žaru in mediteransko omako


SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju
1 jajčevec
2 bučki
1 rdeča paprika
1 šopek rožmarina
1 šopek peteršilja
1/2 bio limone
70 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper
4 konzerve Rio Mare Filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju
1 jajčevec
2 bučki
1 rdeča paprika
1 šopek rožmarina
1 šopek peteršilja
1/2 bio limone
70 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper
Stampa Ricetta

Naribajte limonin olupek in iztisnite sok. V skledo nato dodajte še nasekljan peteršilj in rožmarin . Dodajte ¼ čajne žličke soli, zajetno posujte s črnim poprom in polijte z olivnim oljem ter nato vse sestavine dobro premešajte z vilicami..Jajčevec in bučke zrežite na rezine, papriko pa na trakce. Vso zelenjavo nato popecite na žaru, odstranite z ognja in začinite s pred-pripravljeno vinaigrette omako.
Fileje skuše na žaru postrezite na vrh začinjene zelenjave.