Skuša z mediteranskim pridihom


SESTAVINE
4 konzerve Rio Mare filejev skuše na žaru v naravnem soku 125g
10 paradižnikov tipa Pachino
1 paprika
1 feferon
2 lističa svežega timijana
1 strok česna
1 jedilna žlica limoninega soka
1 jedilna žlica ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper
10 paradižnikov tipa Pachino
1 paprika
1 feferon
2 lističa svežega timijana
1 strok česna
1 jedilna žlica limoninega soka
1 jedilna žlica ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper
Stampa Ricetta

1. Papriko zrežite na trakce in jih najprej omehčajte v ponvi z malo vode. Dodajte olje, narezan česen in vse skupaj začinite z malo popra in soli. Dodajte dve jedilni žlici vode in limoninega soka in kuhajte par minut.
2. Dodajte sveža lističa timijana in na kocke narezan paradižnik Pachino; nežno premešajte, na vrh dodajte odcejene fileje skuše in še toplo postrezite.