Skuša na žaru z rustično solato


SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare filejev skuše na žaru v naravnem soku 120g
400g kuhanega fižola tipa cannellini
2 trda, zrela paradižnika
½ rdeče čebule tipa Tropea
šopek rukole
1 svež, pekoč chili
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
4 konzerve Rio Mare filejev skuše na žaru v naravnem soku 120g
400g kuhanega fižola tipa cannellini
2 trda, zrela paradižnika
½ rdeče čebule tipa Tropea
šopek rukole
1 svež, pekoč chili
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
Stampa Ricetta

1. Na fino narežite čebulo, namočite jo v vodi in jo nato dobro odcedite. Paradižnik narežite na rezine, pekočemu chiliju odstranite semena in ga narežite na rezine.
2. Fižol začinite z oljem in pekočim chilijem, paradižnike pa posolite. Skupaj zmešajte vse sestavine in dodajte nekaj listov rukole.
Mise en place: Solato porazdelite na 4 samostojne krožnike, na vrh postavite dobro odcejene fileje skuše na žaru in takoj servirajte ta okusen obrok.