Sfogliata iz avokada in paradižnika s tunino Insalatissime z lečo
SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Insalatissime z lečo
1 avokado
4 majhni rebrasti paradižniki
½ limone
kanček ekstra deviškega oljčnega olja
sol po okusu
4 konzerve Rio Mare Insalatissime z lečo
1 avokado
4 majhni rebrasti paradižniki
½ limone
kanček ekstra deviškega oljčnega olja
sol po okusu
Stampa Ricetta
1. Avokado olupimo, prerežemo na pol in odstranimo koščico. Meso avokada premažite z limoninim sokom, da ne počrni ter ga narežite na zelo tanke rezine. Paradižnik vodoravno tanko narežemo.
2. Rezine avokada in paradižnika naložimo na eno stran krožnika tako, da se rahlo prekrivajo. Prelijemo s kančkom oljčnega olja ter dodamo ščepec soli.
3. Odpremo Insalatissime, dobro premešamo vsebino in jo z žlico naložimo na krožnike poleg zelenjave.