Sendvič s tunino, pečenimi artičokami in na soncu sušenim paradižnikom


SESTAVINE
za 4 osebe
4 hrustljave kruhove štručke s semeni
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 120 g
8 pečenih artičok v olju
4 na soncu sušeni paradižniki v olju
160 g kremnega sirnega namaza
nekaj listov bazilike
4 hrustljave kruhove štručke s semeni
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 120 g
8 pečenih artičok v olju
4 na soncu sušeni paradižniki v olju
160 g kremnega sirnega namaza
nekaj listov bazilike
Stampa Ricetta

1. Štručke prerežemo na pol. Artičoke razdelimo na debele rezine in na debelo nasekljamo na soncu sušene paradižnike.
2. Spodnjo polovico vsake štručke izdatno namažemo s sirnim namazom, obložimo jih s koščki tunine, artičoke in na soncu posušenim paradižnikom.
3. Okrasimo z nasekljanimi listi bazilike in popopramo. Vsako štručko pokrijemo z drugo polovico in sendviče postrežemo.
4. Da bodo štručke še bolj hrustljave, jih lahko pred pripravo sendvičev popečemo.