Rženi krostini s hruškami in fileji skuše
SESTAVINE
za 4 porcije
4 rezine rženega kruha
2 pločevinki Rio Mare filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju 120 g
Ena manjša glava rdečega radiča
1 hruška
200 g sira Caprino
20 g pinjol
1 nepovoščena limona
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper po okusu
4 rezine rženega kruha
2 pločevinki Rio Mare filejev skuše na žaru v ekstra deviškem oljčnem olju 120 g
Ena manjša glava rdečega radiča
1 hruška
200 g sira Caprino
20 g pinjol
1 nepovoščena limona
40 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in črni poper po okusu
Stampa Ricetta
1. Neolupljeno hruško narežite na rezine ter odstranite seme in sredico. Narežite radič in razpolovite rezine kruha.
2. Segrejte ponev za žar ter popecite rezine kruha in rezine hruške. V ponvi na rahlo popražite pinjole.
3. Sir Caprino razporedite po rezinah kruha, nanje položite radič, rezine hruške in odcejene fileje skuše. Krostine okrasite z naribano limonino lupinico, jih popoprajte in potresite s popraženimi pinjolami.