Rogljiček sendvič s tunino, rukolo in jajcem na oko


SESTAVINE
za 2 sendviča
2 konzervi Rio Mare Filod’Olio
2 rogljička
2 žlici kremnega namaza
1/4 čajne žličke česna v prahu
1 večji paradižnik
1 polna pest rukole
2 jajci
sol in poper po okusu
2 konzervi Rio Mare Filod’Olio
2 rogljička
2 žlici kremnega namaza
1/4 čajne žličke česna v prahu
1 večji paradižnik
1 polna pest rukole
2 jajci
sol in poper po okusu
Stampa Ricetta

1. Rogljička razpolovimo.
2. Spodnji del premažemo s kremnim namazom. Dodamo malo česna v prahu. Nato še drobno narezan svež paradižnik in rukolo. Na vrh rukole dodamo tunino.
3. V namaščeni ponvi na srednji temperaturi spečemo jajce na oko. Po okusu ga solimo in popramo. Pečeno jajce na oko položimo na vrh pripravljenega sendviča. Pokrijemo z zgornjo polovico rogljička in postrežemo.