Radičeva solata s tunino, feto in bučnimi semeni


SESTAVINE
za 1 osebo
1x konzerva Rio Mare tunine Leggero 60g
6–8 listov rumenega radiča
2 jajci
4–6 listov rdečega radiča
30 g feta sira
2 žlici oljčnega olja
3 žlice jabolčnega kisa
1–2 žlici bučnih semen
sol in poper po okusu
1x konzerva Rio Mare tunine Leggero 60g
6–8 listov rumenega radiča
2 jajci
4–6 listov rdečega radiča
30 g feta sira
2 žlici oljčnega olja
3 žlice jabolčnega kisa
1–2 žlici bučnih semen
sol in poper po okusu
Stampa Ricetta

1. Jajci trdo skuhamo in popečemo bučna semena. Eno ohlajeno jajce zmiksamo skupaj s kisom, oljem ter ščepom soli in popra, da dobimo jajčni preliv.
2. Na servirni krožnik razporedimo radič, tunino, feto in narezano drugo jajce. Vse skupaj potresemo z bučnimi semeni in dodamo preliv. Solato postrežemo takoj.
Dober tek!