Pošastni tunini burgerji


SESTAVINE
za 3 burgerje
3 bombetke
3 × 60 g Rio Mare filejev tunine v oljčnem olju
3 listi solate
2 večji kisli kumarici
3 rezine sira
3 žlice kečapa
6 polnjenih oliv
3 bombetke
3 × 60 g Rio Mare filejev tunine v oljčnem olju
3 listi solate
2 večji kisli kumarici
3 rezine sira
3 žlice kečapa
6 polnjenih oliv
Stampa Ricetta

1. Bombetke razpolovimo.
2. Sir narežemo, tako da ga na eni strani nazobčamo in prikazuje zobe. Kisle kumarice na mandolini ali z nožem tanko narežemo.
3. Na spodnjo štručko dodamo solato, tunino in kumarico, ki gleda ven kot jezik. Nato položimo sir, nazobčan kot zobe. Premažemo s kečapom in pokrijemo z zgornjim delom štručke.
4. Na vrh zapičimo zobotrebca z olivo za oči.
5. Postrežemo.