Popečeni kruhki z Rio Mare Paté, jajcem in češnjevim paradižnikom
SESTAVINE
za 3 kruhke:
1 Rio Mare Paté po izbiri
3 toast kruhki
1 jajce
1 žlica kisle smetane ali grškega jogurta
3–4 češnjevi paradižniki
ščepec soli, česna v prahu in origana
1 Rio Mare Paté po izbiri
3 toast kruhki
1 jajce
1 žlica kisle smetane ali grškega jogurta
3–4 češnjevi paradižniki
ščepec soli, česna v prahu in origana
Stampa Ricetta
1. Jajce stepemo z vilicami. Vmešamo kislo smetano/grški jogurt, česen in sol.
2. Toast kruhke na sredini pritisnemo, da oblikujemo vdolbino. Vanjo namažemo izbran Rio Mare Paté, dodamo pripravljeno jajčno kremo, narezane češnjeve paradižnike in potresemo z origanom.
3. Položimo na papir za peko in postavimo v pečico, segreto na 200 °C, na zgornjo tretjino. Če med peko, jajčno kremo popije kruh, jo med peko še enkrat dodamo.
4. Pečene kruhke takoj postrežemo.