Popečen kruh z namazom iz tunine in jajcem na oko
SESTAVINE
za 4 osebe
1 debela rezina domačega kruha
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
1 jajce
1/2 rdeče čebule
nekaj listov zelene solate
ekstra deviško oljčno olje
1 čajna žlička vinskega kisa
sol
sveže mleti črni poper
1 debela rezina domačega kruha
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
1 jajce
1/2 rdeče čebule
nekaj listov zelene solate
ekstra deviško oljčno olje
1 čajna žlička vinskega kisa
sol
sveže mleti črni poper
Stampa Ricetta
1. Na žaru popecite kruh. Čebulo na tanko narežite, popražite na olju v ponvi, solite in počakajte, da porumeni.
2. V ponvi zavrite vodo in kis. Ko voda zavre, vanjo razbijte jajce in kuhajte 3 minute, da se jajce strdi.
3. Na kruh razporedite solato, na debelo namažite s tuninim namazom, dodajte jajce, porumenelo čebulo in nekaj popra. Takoj postrezite.
MISE EN PLACE: Zraven postrezite jabolčni sok s kockami ledu.