Pisana poletna solata z rjavim rižem, češnjevim paradižnikom in tunino


SESTAVINE
za 2 osebe
2 x Rio Mare tunina v naravnem soku Natura
120g kuhanega rjavega riža
2 pesti rdečih češnjevih paradižnikov
1-2 pesti kuhanega graha
1 rumena paprika
1 mlada čebulica
sol po okusu
1 čili
4-5 žlic limoninega soka
2-3 žlice oljčnega olja
2 x Rio Mare tunina v naravnem soku Natura
120g kuhanega rjavega riža
2 pesti rdečih češnjevih paradižnikov
1-2 pesti kuhanega graha
1 rumena paprika
1 mlada čebulica
sol po okusu
1 čili
4-5 žlic limoninega soka
2-3 žlice oljčnega olja
Stampa Ricetta

1. Rjavi riž skuhamo in ohladimo. Češnjevce narežemo na četrtine. Papriko in mlado čebulico narežemo čisto na drobno.
2. V večjo skledo zložimo vse pripravljene sestavine, dodamo še grah in tunino. V manjši kozarček dodamo sol, drobno narezan čili, limonin sok in olje. Fino premešamo.
3. Pripravljeno solato prelijemo s polivko, premešamo in postrežemo.
Dober tek!