Nadevane mehiške avokado skledice s tunino, fižolom in koruzo


SESTAVINE
za 2 osebi
2 x konzerva Rio Mare tunine Natura
3 žlice koruze
1/2 male rdeče paprike
2 avokada
4-5 žlic kuhanega rdečega fižola
5-6 žlic limoninega soka – po okusu
sol in poper po okusu
4 čajne žličke kisle smetane
vejica peteršilja
2 x konzerva Rio Mare tunine Natura
3 žlice koruze
1/2 male rdeče paprike
2 avokada
4-5 žlic kuhanega rdečega fižola
5-6 žlic limoninega soka – po okusu
sol in poper po okusu
4 čajne žličke kisle smetane
vejica peteršilja
Stampa Ricetta

1. Papriko narežemo na drobno. Avokade izdolbemo in meso pretlačimo z vilicami do grobega. Avokado, papriko, koruzo, tunino in fižol dodamo v skledo.
2. Solimo, popramo, vlijemo limonin sok in drobno narezan peteršilj. Zmešamo in nadevamo prazne avokadove skledice. Na vrh dodamo čajno žličko kisle smetane in takoj postrežemo.
Dober tek!