Mini tatar iz paradižnika in avokada z Rio Mare Paté tuninim namazom s tremi vrstami popra


SESTAVINE
za 4 osebe:
1 tuba Rio Mare Paté tuninega namaza s tremi vrstami popra
1 paradižnik
1 majhen avokado
½ limete
vejica peteršilja
30 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
1 tuba Rio Mare Paté tuninega namaza s tremi vrstami popra
1 paradižnik
1 majhen avokado
½ limete
vejica peteršilja
30 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
Stampa Ricetta

1. Avokado olupimo, ga razpolovimo in odstranimo koščico; operemo paradižnik in odstranimo pecelj.
2. Paradižnik in avokadovo meso narežemo na majhne kocke in jih položimo v skledo ter začinimo z limetinim sokom, oljem, soljo in sesekljanim peteršiljem.
3. V majhne sklede ali na žlice naložimo zelenjavni tatar in ga bogato okrasimo z Rio Mare Paté tuninim namazom s tremi vrstami popra.