Mini tartar s hrustljavo zelenjavo in Paté namazom z lososom Rio Mare


SESTAVINE
za 4 porcije
1 tuba Rio Mare Paté namaza z lososom 100 g
1 majhna bučka
1 korenček
½ mlade čebule
2 stebli zelene
30 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in poper
Naribana limonina lupina
1 tuba Rio Mare Paté namaza z lososom 100 g
1 majhna bučka
1 korenček
½ mlade čebule
2 stebli zelene
30 g ekstra deviškega oljčnega olja
Sol in poper
Naribana limonina lupina
Stampa Ricetta

1. Olupite korenček in previdno operite vso zelenjavo, jo narežite na manjše kocke, stresite v skledo ter začinite z naribano limonino lupinico, oljem in soljo ter velikodušno popoprajte.
2. Zelenjavni tartar nadevajte v manjše kozarčke ali na žlice in ga bogato okrasite z Rio Mare Paté namazom z lososom.