Lahka pomladna juha z belim fižolom, kitajskim zeljem, rezanci in tunino
SESTAVINE
za 2 osebi
2 x Rio Mare Tunina v naravnem soku Natura 56g
200g kuhanega belega fižola
1/2 rdeče čebule
2-3 lista kitajskega zelja
100g kitajskih jajčnih rezancev
600-800ml jušne osnove
sol po okusu
majhen ščepec sladkorja
1 čili
1 mlada čebulica
2 x Rio Mare Tunina v naravnem soku Natura 56g
200g kuhanega belega fižola
1/2 rdeče čebule
2-3 lista kitajskega zelja
100g kitajskih jajčnih rezancev
600-800ml jušne osnove
sol po okusu
majhen ščepec sladkorja
1 čili
1 mlada čebulica
Stampa Ricetta
1. Rdečo čebulo razpolovimo in narežemo na tanjše kolobarje. Rezance za 5 minut namočimo v soljen vrel krop. Juho pripeljemo do vretja.
2. Po okusu jo dosolimo. V skodelice naložimo na tanko narezano zelje, beli fižol, tunino, rezance, čebulo, drobno narezan čili in mlado čebulico. Tik pred serviranjem zalijemo z vročo juho.
Lahka pomladna juha z belim fižolom, kitajskim zeljem, rezanci in tuno je hitro pripravljena juha, ki nežno spominja na ramen. Ima sveže hrustljave sestavine, okusno tunino in slastne jajčne rezance. Če ste ljubitelji azijske kulinarike vas gotovo ne bo razočarala.