Kozarci z Insalatissime Toscana – Žitarice in slastno omako s papriko


SESTAVINE
za 4 osebe
2 konzervi Rio Mare Insalatissime Toscana–Žitarice 160 g
1/2 rdeče paprike
1 srednje velik paradižnik
100 g mehkega svežega sira (tipa robiola)
2 jedilni žlici majoneze
sol
poper
2 konzervi Rio Mare Insalatissime Toscana–Žitarice 160 g
1/2 rdeče paprike
1 srednje velik paradižnik
100 g mehkega svežega sira (tipa robiola)
2 jedilni žlici majoneze
sol
poper
Stampa Ricetta

1. Narežite paradižnik in papriko, ter ji odstranite semena. Začinite s soljo in poprom.
2. Vse skupaj dajte v sekljalnik skupaj s sirom in majonezo ter mešajte dokler ne dobite kremaste omake.
3. Odprite konzervo Insalatissime Toscana - Žitarice, vsebino dajte v posodo in jo zmešajte, povrhu nadrobite tunino.
4. Nekaj omake razporedite v 4 kozarce, nato dodajte plast Insalatissime, nato ponovno, tokrat obilnejše, dodajte omako in Insalatissime, da se plasti dobro vidijo. Jejte s čajno žličko.