Kebab s pisanimi kvadratki


SESTAVINE
za 4 osebe
8 rezin kruha
2 jedilni žlici majoneze
1 zrel paradižnik
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
60 g kremnega sirnega namaza
8 rezin kruha
2 jedilni žlici majoneze
1 zrel paradižnik
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
60 g kremnega sirnega namaza
Stampa Ricetta

1. Odstranite skorjo iz kruha, sesekljajte paradižnik in ga zmešajte z majonezo.
2. Kremni sirni namaz namažite na 2 rezini kruha in čez dodajte namaz iz črnih oliv. Oba kosa prekrijte z 2 rezinama kruha in ju namažite s kremnim sirnim namazom in Paté namazom s tunino. Nadaljujte z novima 2 rezinama kruha, ki namažite z majonezo in paradižnikom. Zaključite s preostankom kruha.
3. Večplastni sendvič razrežite na 4 dele in skoznje nabodite lesena nabodala. Pojejte takoj ali do serviranja pokrijte s folijo za živila.