Izrezljane paprike za noč čarovnic, nadevane s tuninimi špageti

SESTAVINE

za 6 oseb
2 konzerve Rio Mare tunine v oljčnem olju 80 g
6 oranžnih paprik
150 g špagetov
100 g kisle smetane
1/3 čajne žličke soli
2 žlici sveže naribanega parmezana
bel poper po okusu
drobno narezan svež drobnjak – po želji

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Tunina v oljčnem olju

ODKRIJTE VEČ

    1. Paprikam izrezljamo različne izraze na enak način, kot bi izrezljali buče.

    2. Špagete skuhamo in jih odcedimo. V drugi posodi zmešamo tunino, kislo smetano, parmezan ter sol in poper. Vse skupaj premešamo in na koncu v omako dodamo še na drobno narezan drobnjak.

    3. Omako vmešamo k testeninam in nadevamo paprike. Kakšen špaget lahko visi skozi izrezljana usta paprik.

    Postrežemo toplo ali hladno.

Najbolj priljubljeni recepti