Izrezljane paprike za noč čarovnic, nadevane s tuninimi špageti


SESTAVINE
za 6 oseb
2 konzerve Rio Mare tunine v oljčnem olju 80 g
6 oranžnih paprik
150 g špagetov
100 g kisle smetane
1/3 čajne žličke soli
2 žlici sveže naribanega parmezana
bel poper po okusu
drobno narezan svež drobnjak – po želji
2 konzerve Rio Mare tunine v oljčnem olju 80 g
6 oranžnih paprik
150 g špagetov
100 g kisle smetane
1/3 čajne žličke soli
2 žlici sveže naribanega parmezana
bel poper po okusu
drobno narezan svež drobnjak – po želji
Stampa Ricetta

1. Paprikam izrezljamo različne izraze na enak način, kot bi izrezljali buče.
2. Špagete skuhamo in jih odcedimo. V drugi posodi zmešamo tunino, kislo smetano, parmezan ter sol in poper. Vse skupaj premešamo in na koncu v omako dodamo še na drobno narezan drobnjak.
3. Omako vmešamo k testeninam in nadevamo paprike. Kakšen špaget lahko visi skozi izrezljana usta paprik.
Postrežemo toplo ali hladno.