Insalatissime Rio Mare z lečo, mlado špinačo in rezinami pomaranče
SESTAVINE
za 4 osebe
150 g mlade špinače
2 pomaranči
4 konzerve Insalatissime Rio Mare z lečo in tunino 160 g
20 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
sveže mlet črni poper
150 g mlade špinače
2 pomaranči
4 konzerve Insalatissime Rio Mare z lečo in tunino 160 g
20 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol
sveže mlet črni poper
Stampa Ricetta
1. Olupimo pomaranče, odstranimo ves beli del in jih narežemo na srednje tanke rezine. Špinačo dobro operemo in odcedimo.
2. Pomaranče in špinačo razporedimo na štiri krožnike, dodamo malo soli, olja in popra, nato pa na vrh položimo solato, ki smo jo prej dobro premešali in tunino razdelili na majhne koščke. Postrežemo takoj.