Insalatissime Rio Mare Texana v kruhu carasau s sirom
SESTAVINE
za 4 osebe
4 plasti kruha carasau ali 4 tanke piadine
160 g ementalca ali drugega trdega sira
4 konzerve Insalatissime Rio Mare Texana 160 g
4 plasti kruha carasau ali 4 tanke piadine
160 g ementalca ali drugega trdega sira
4 konzerve Insalatissime Rio Mare Texana 160 g
Stampa Ricetta
1. Pečico segrejemo na 200 °C; sir na grobo naribamo in z vodo zmočimo kruh carasau ali piadino. Sir porazdelimo na kruh carasau in damo v pečico, dokler se sir ne začne topiti.
2. Insalatissime Texana dobro premešamo in tunino razdelimo na majhne koščke, nato pa vse skupaj položimo na še vroč kruh carasau, ga prepognemo, dokler je še mehak in tako dobimo nekakšen burrito, ki ga takoj postrežemo.