Hrustljavi nadevani kruhki
SESTAVINE
1 kozarček Rio Mare filejev tunine v oljčnem olju
3 rezine kruha za toast
5 žlic kremnega sira
2 žlici naribanega parmezana
1/5 čajne žličke česna v prahu
poper po okusu
sol po okusu
Stampa Ricetta
1. Toast kruhke zvaljamo in razpolovimo v dva trikotnika. Zvijemo ju in pritrdimo z zobotrebcem.
2. Kruhke postavimo v pečico, segreto na 180 °C za 10 minut. Počakamo da se ohladijo nato pa odstranimo zobotrebce. V posodici zmešamo kremni sir, česen, poper, sol in parmezan. Z nadevom premažemo notranjost kruhkov.
3. Nadevamo jih z različnimi nadevi ali pa izberemo enega najljubšega izmed spodnjih predlogov.
Ideja za klasični nadev
1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju
ena oliva
nekaj listkov rukole
Ideja za pekoč mediteranski nadev
1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju s pekočo papriko
košček mocarele
narezan češnjev paradižnik
listek bazilike
Ideja za spomladanski nadev
1 košček tuninega fileja Rio Mare v oljčnem olju z limeto in ingverjem
1/4 trdo kuhanega jajca
1–2 kuhana šparglja