Grah in tunina z začinjenim rižem


SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Graha s tunino
300 g dolgozrnatega riža
1 majhna rdeča čebula
2 čajni žlički sezamovih semen
1 vrečka žafrana
40 ml oljčnega olja
sol
4 konzerve Rio Mare Graha s tunino
300 g dolgozrnatega riža
1 majhna rdeča čebula
2 čajni žlički sezamovih semen
1 vrečka žafrana
40 ml oljčnega olja
sol
Stampa Ricetta

1. V posodi zavrite 1 liter vode, jo solite in vanjo stresite riž in vrečko žafrana. Ko je riž kuhan (po približno 12 minutah), ga odcedite.
2. Čebulo drobno sesekljajte in skupaj s sezamom popražite na olju, da dobi zlato barvo.3. Riž zmešajte s praženo čebulo in sezamovimi semeni. Na vsak krožnik položite malo riža in eno konzervo Rio Mare Graha s tunino ter takoj postrezite.