Dušena buča s tunino Insalatissime s čičeriko


SESTAVINE
za 4 osebe
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Čičerika
800 g sveže buče, razrezane na koščke
nekaj vejic rožmarina
60 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper po okusu
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Čičerika
800 g sveže buče, razrezane na koščke
nekaj vejic rožmarina
60 g ekstra deviškega oljčnega olja
sol in poper po okusu
Stampa Ricetta

1. Če so kosi buče preveliki, jih razrežemo na manjše koščke. Podušimo v ponvi s prevleko proti sprijemanju skupaj z oljčnim oljem, soljo ter nekaj vejicami rožmarina, dokler se buča ne zmehča in postane zlato-rjave barve.
2. Dušeno bučo postrežemo na štiri krožnike. Vsebino Insalatissime dobro premešamo, preden jo z žlico serviramo na vsak krožnik poleg buče.
3. Še toplo postrežemo.