Bruskete caprese s paradižnikom in rukolo


SESTAVINE
za 4 osebe
8 rezin francoske štruce
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 120 g
200 g mocarele
2 zrela paradižnika
1 strok česna
40 ml oljčnega olja
nekaj lističev rukole
sol
poper
8 rezin francoske štruce
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 120 g
200 g mocarele
2 zrela paradižnika
1 strok česna
40 ml oljčnega olja
nekaj lističev rukole
sol
poper
Stampa Ricetta

1. Mocarelo narežite na 8 rezin, na tanko narežite paradižnik in odcedite tunino. Rezine kruha popecite na žaru ali v ponvi.
2. Vsako rezino kruha premažite s česnom in pokapajte z malo olja. Po rezinah razporedite rukolo, rezino mocarele, paradižnik in začinite z malo soli in popra.
3. Na vrh brusket položite odcejeno tunino. Bruskete okrasite z lističi rukole in takoj postrezite.