Bogata brusketa s tunino in zeleno omako


SESTAVINE
za 4 osebe
8 rezin francoske štruce
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 120 g
1 trdo kuhano jajce
šopek peteršilja
1 žlica okisanih kaper
1 strok česna
1 sveža pekoča paprika
8 rezin francoske štruce
2 konzervi Rio Mare tunine v oljčnem olju 120 g
1 trdo kuhano jajce
šopek peteršilja
1 žlica okisanih kaper
1 strok česna
1 sveža pekoča paprika
Stampa Ricetta

1. Lističe peteršilja skupaj s kaprami in česnom drobno sesekljajte in dajte v skledo. Dodajte na kolobarje narezan feferon ter olupljeno in sesekljano trdo kuhano jajce. Vse zabelite z nekoliko olja iz konzerve s tunino in zmešajte.
2. Rezine kruha popecite na žaru, nanje razporedite pripravljeno omako in odcejeno tunino. Takoj postrezite.