Avokadovi crostoni s fileji tunine s pekočo papriko


SESTAVINE
za 4 osebe
3 konzerve filejev tunine Rio Mare s pekočo papriko 130 g
4 rezine rženega kruha, po možnosti z velikimi semeni
1 velik, zrel avokado
1 limeta
en manjši šopek koriandra ali peteršilja
sol po okusu
3 konzerve filejev tunine Rio Mare s pekočo papriko 130 g
4 rezine rženega kruha, po možnosti z velikimi semeni
1 velik, zrel avokado
1 limeta
en manjši šopek koriandra ali peteršilja
sol po okusu
Stampa Ricetta

1. Rezine kruha na obeh straneh rahlo popečemo. Meso avokada, sok limete, malo soli in nasekljanega koriandra v skledi pretlačimo z vilicami.
2. Vsak kos kruha namažemo z avokadovim namazom, ga prerežemo na pol, obložimo s fileji tunine s pekočo papriko ter postrežemo.