Spomladanski zavitki s tunino in papriko
SESTAVINE
za 4 osebe
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160g
2 rumeni in rdeči papriki
2 fileja inčuna v olju
1 čajna žlička kaper
50g majoneze
nekaj listov solate
kapljica olja
sol
1 konzerva Rio Mare tunine v oljčnem olju 160g
2 rumeni in rdeči papriki
2 fileja inčuna v olju
1 čajna žlička kaper
50g majoneze
nekaj listov solate
kapljica olja
sol
Stampa Ricetta
1. Pečico segrejte na 200°C in cele paprike pecite približno 30 minut, občasno jih obrnite, vse dokler njihov olupek ne postane naguban in rahlo zogleni.
2. Na tanko narežite odcejeno tunino, kapre in fileje inčunov ter zmešajte z majonezo.
3.Odstranite peclje in belo sredico ter razdelite meso vsake paprike na 4 trakce.
4. Paprike napolnite z malo nadeva in jih zavijte. Na vsak krožnik položite 2 zvitka, okrasite z nekaj lističi solate in začinite s kapljico olja in ščepcem soli. Takoj servirajte.