Dvojni tramezini z namazom iz tunine, artičokami in paradižnikom
SESTAVINE
za 4 osebe
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
6 rezin polnozrnatega hlebčastega kruha
80 g artičokinih srčkov v olju, odcejenih
1 zrel paradižnik
8 tankih rezin mehkega bivoljega sira (tipa provola)
nekaj lističev mehke solate
1 tuba Rio Mare Paté namaza s tunino
6 rezin polnozrnatega hlebčastega kruha
80 g artičokinih srčkov v olju, odcejenih
1 zrel paradižnik
8 tankih rezin mehkega bivoljega sira (tipa provola)
nekaj lističev mehke solate
Stampa Ricetta
1. Popecite rezine kruha. Paradižnik razrežite na manjše kocke, artičokine srčke pa na rezine.
2. Na dve rezini kruha razporedite solatne lističe in 4 rezine mehkega bivoljega sira (provola). Na debelo premažite s tuninim namazom in posujte z narezanim paradižnikom.
3. Na paradižnik položite rezino kruha, preostanek mehkega bivoljega sira (provola), artičokine srčke in ponovno premažite z namazom. Zaključite s preostalim kruhom. Prerežite na pol in takoj postrezite.