Tunin mousse

SESTAVINE

za 4 osebe
2 konzervi tunine Rio Mare v oljčnem olju 160 g
100 g mehkega sira, kot je robiola ali kremni sir
100 ml smetane
2 žlici majoneze
30 g oluščenih pistacij
nekaj vejic vodne kreše
sol po okusu

Stampa Ricetta

DELI RECEPT

s prijatelji

IZDELEK

Tunina v oljčnem olju

ODKRIJTE VEČ

    1. Odcejeno tunino, mehki sir in majonezo zmešamo v skledi in mešamo, dokler masa ne postane gladka.

    2. Smetano stepemo s ščepcem soli, dokler ne postane mehka in čvrsta, nato pa jo nežno vmešamo v mešanico tunine in jo do serviranja shranimo v hladilniku; grobo nasekljamo pistacije.

    3. Uporabimo dve žlici in mousse razdelimo na štiri porcije. Po moussu potresemo sesekljane pistacije in okrasimo z vodno krešo.

Najbolj priljubljeni recepti