Tunina in kumarični zvitki
SESTAVINE
za 4 porcije
3 konzerve Rio Mare tunine v oljčnem olju 80 g
100 g grškega jogurta
2 kumari
Ekstra deviško oljčno olje
Sol in poper po okusu
3 konzerve Rio Mare tunine v oljčnem olju 80 g
100 g grškega jogurta
2 kumari
Ekstra deviško oljčno olje
Sol in poper po okusu
Stampa Ricetta
1. Z rezalnikom narežite kumare na daljše, tanke in enakomerno velike trakove. Posolite jih in nekaj minut pustite, da se odcedijo. Osušite jih s papirnato brisačo.
2. Medtem dobro odcedite tunino in jo razdelite na koščke.
3. Na vsako rezino kumare položite nekaj jogurta in košček tunine, kumaro zavijte in vanjo vstavite zobotrebec, da se ne odvije.
4. Zvitke razporedite po krožniku ter jih popoprajte in pokapajte z oljčnim oljem.
5. Za več okusa postrezite s paradižnikovo solato.